Apartmán se 2 ložnicemi v @southamptonu. K dispozici je spousta vybavení: 2 manželské postele, prémiové ložní prádlo, televize, kuchyňské sady, hrnce, talíře, pánve.
Komunitní kavárna
Spoj se s dalšími hostiteli, poděl se o příběhy, užij si neformální konverzaci a oslavuj společné úspěchy!
Konverzace
Doporučujeme
Ahoj všichni,
Přáli jste si někdy mít prostor, kde byste si mohli promluvit o jedinečných situacích, které při hostitelství nastávají? Přesně k tomu slouží Hostitelský kruh.
👉Přejděte na boční panel komunitního fóra, klikněte na „Hostitelský kruh“ a pro získání přístupu klikněte na tlačítko „Připojit se“. Pokud nekliknete na „Připojit se“, nebudete moct konverzace vidět ani se jich účastnit (případně můžete kliknout sem a Hostitelský kruh si prohlédnout).
Poznámka: Diskuze z tohoto prostoru se nebudou objevovat ve výsledcích vyhledávání na internetu!
Přidejte se k nám!
S pozdravem,
Bhumika
Tohle téma jsem tady na CC nadhodil už před několika lety. Nedávno jsem se v rámci festivalu umění v Adelaide setkal s významným australským bavičem, a to mě přivedlo zpátky k tomuto starému příspěvku… Koho byste si přáli ubytovat?
Kdybys měl/a příležitost, koho bys na této planetě nejraději ubytoval/a… a proč?
Začnu tím, že řeknu, že já bych si vybral Scotta Neesona!
Scott se svými rodiči emigroval ze Skotska do Austrálie v roce 1964, když mu bylo 5 let. Přestěhovali se sem do Jižní Austrálie a usadili se v předměstí Adelaide Elizabeth, asi 30 minut od místa, kde bydlím.
Po neúspěšném pokusu o studium se Scott připojil k síti kin Clifford Theatres, kde rozvážel filmové kotouče do různých kin Clifford po celém městě. V australském filmovém průmyslu postupoval až do pozice ředitele australské distribuční společnosti Twentieth Century Fox, které se ujal v roce 1986. V roce 1993 jej společnost Twentieth Century Fox přilákala do USA, kde nastoupil na pozici viceprezidenta pro marketing a postupně se vypracoval až na prezidenta společnosti Twentieth Century Fox.
V roce 2003 byl osloven, aby se stal prezidentem společnosti Sony Entertainment, a mezi střídáním pozic si vzal dovolenou a vyrazil do kambodžského Phnompenhu.
Během svých cest se náhodou ocitl na městské skládce a otřásl jím pohled na stovky dětí už od 4 let, které prohledávaly odpadky a hledaly cokoliv, co by mohlo pomoct jejich rodinám přežít.
Opustil Kambodžu a převzal svou roli ve společnosti Sony, ale neustále ho pronásledovaly myšlenky na ty děti na skládce v Phnompenhu, takže po třech měsících prodal vše, co měl v Los Angeles, přestěhoval se do Kambodži a založil organizaci Cambodia Childrens Fund, která nyní vzdělává více než 2 000 dětí a stará se o 20 000 rodin.
Kdo by to udělal – odmítl nejvlivnější pozici v globálním zábavním průmyslu a věnoval sebe a svůj život znevýhodněným?
Scottovi je teď 67 let a je ztělesněním člověka, kterým bych rád byl. A kdybych měl tu jedinečnou příležitost, rád bych si se Scottem sedl na jeden nebo dva večery a zjistil, co z něj udělalo tak skvělého člověka!
Zdravíčko......Rob
Součástí aktuální podzimní aktualizace jsou mapy, na kterých si můžete prohlédnout své vlastní cesty i cesty svých přátel. Tam se také můžete hned podívat, jak se jim ubytování líbilo a jak ho ohodnotili:
Už jste se tam podívali a objevili něco zajímavého?
Ke Connections: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map
Když už jsi zmínil kávu, máš ve mně spojence.
Ahoj všichni,
Přáli jste si někdy mít prostor, kde byste si mohli promluvit o jedinečných situacích, které při hostitelství nastávají? Přesně k tomu slouží Hostitelský kruh.
👉Přejděte na boční panel komunitního fóra, klikněte na „Hostitelský kruh“ a pro získání přístupu klikněte na tlačítko „Připojit se“. Pokud nekliknete na „Připojit se“, nebudete moct konverzace vidět ani se jich účastnit (případně můžete kliknout sem a Hostitelský kruh si prohlédnout).
Jdu do toho! 🙌🏼🫡❤️
Opravdu doporučujeme hostitelům, aby se připojili ke kruhu hostitelů a zapojili se do něj, společně se totiž hodně naučíme.
Těšíme se na výměnu názorů 😉
Přidej se ke konverzaci
Fórum pro hostitele z celého světa, kde můžou žádat o rady, sdílet tipy a rozvíjet své podnikání – vše na jednom místě.
Ahoj všichni, přišel jsem se podělit o svou nedávnou zkušenost jako Superhostitel na Airbnb, kterým jsem už 2 roky. Asi před třemi týdny jsem měl hosta, který během svého pobytu zaplavil můj dům. Všechno jsem zdokumentoval (s časovými a datovými razítky) a poslal jsem to Airbnb. Za opravu domu jsem utratila přes 7 000 USD (s ověřenými fakturami/účtenkami) a Airbnb nechalo mou žádost o odškodnění BEZ POZORNOSTI od 24. 9. 2026. Mám teď zpoždění se splátkou hypotéky, protože jsem většinu svých úspor utratila za opravu domu poté, co ho host zaplavil. A i když jsem to sdělila dvěma různým manažerům, stále se nikdo neozval ohledně mého nároku. Pokud se ocitnete v situaci, kdy došlo ke škodě, NEPLAŤTE za opravu škod hned (pokud je to možné). Získejte odhad, zablokujte dny a podejte žádost o náhradu škody a ztráty možnosti užívání. Nedělejte to, co já, protože teď můžu tento měsíc přijít o dům, protože nemám peníze na splátku hypotéky. A to všechno jen proto, že host zaplavil můj dům a Airbnb neudělalo nic, aby mi nahradilo peníze, které jsem utratil, ANI dny, o které jsem během oprav přišel. O tomhle budu taky psát na svých sociálních sítích, aby lidé věděli, že v podnikání, kde je vysoká pravděpodobnost škod, Airbnb poskytuje jen minimální nebo žádnou ochranu. Prohlížel jsem si platformu VRBO a možná na ni přesunu své podnikání, pokud samozřejmě přijdu na to, jak si ponechat svůj domov.
Dobrý den, jmenuji se Dome a jsem hostitelem garsonky v Saronnu už 2 roky.
Jsem hostitel a mám práci, která mi zabírá mnoho hodin.
Přijal jsem přímé rezervace od lidí s dobrými hodnoceními na platformě, abych zvýšil počet pobytů.
Dobrý den, , to mám taky! 😊
-kalendář
- dostupnost