Dobrý den všem, toto je moje první zkušenost s hostitelstvím. Budu vděčný za jakákoli doporučení, nápady, návrhy a tipy.
Noví hostitelé
Odstartuj svou hostitelskou dráhu s praktickými tipy a návody na první rezervace a ubytování prvních hostů.
Konverzace
Doporučujeme
Dobrý den všem,
Jsem Laëtitia, Superhostitelka Airbnb, letos už 14 let 😃 Vítáme cestovatele u nás doma, jako rodina, v obci na jihozápadě Francie 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Mám vášeň pro umění a cestování, ale také pro gastronomii a fotbal, ano, ano ⚽️ Pojďme, Zelení 💚💚💚
Už pět let věnuji svůj volný čas dobrovolné organizaci komunity hostitelů Airbnb v mém departementu na jihozápadě Francie, jehož jsem lídrem.
Pokud jste ještě neměli možnost zúčastnit se některého ze setkání hostitelů ve vaší místní komunitě, doporučuji vám to udělat. Je to skvělá příležitost ke sdílení zkušeností a dobrý způsob, jak se seznámit s dalšími hostiteli ve vašem regionu. (Užitečné informace jsou zveřejněny na stránkách klubů)
Kdykoli je to možné, podělím se zde o několik doporučení založených na mých zkušenostech a zájmech.
Těším se, až se o vás dozvím něco víc a budeme si i nadále navzájem pomáhat.
Teď je řada na vás, řekněte nám:
Kdo jste?
Kde hostíte 🇫🇷🇧🇷🇮🇹?
Jaká jsou vaše oblíbená témata?
Jak vám můžeme pomoci?
Brzy na shledanou 😃
P.S.: Podělím se s vámi o něco ze své tvorby 🎨
Ahoj všichni, je skvělé být zase tady a mít nový prostor, kde se můžeme všichni spojit :-)
Pozdrav všem z Říma :-D
Dobrý den,
Spravuji ubytování v Reimsu a v současné době hledám důvěryhodnou osobu, která by mohla provádět úklidové služby.
Kdo by mi mohl s tímto hledáním pomoci?
Ahoj, je tu někdo z Arménie?
Dobrý den! Jsem tu nová, právě jsem zveřejnila svou nabídku a zajímalo by mě, jak mohu účtovat a přidat poplatky za úklid, které se někdy na Airbnb účtují. Dělá se to zvlášť? Nebo to musí být součástí počáteční ceny, kterou člověk nastaví jako cenu? Moc vám děkuji za vaše rady!
Airbnb můžete přidat poplatky za úklid, poplatky za domácí mazlíčky a poplatky za další hosty tam, kde nastavujete cenu, dostupnost a podobně.
Ahoj, Caterino 💞 Je milé, že ses svěřila s tím, co tě trápí. Já sama jsem přidala poplatek za úklid ve výši 60 eur, příplatek za ubytování dalších hostů nad 2 osoby ve výši 24 eur, psi jsou vítáni za 25 eur, maximálně 2 psi. U mě to funguje, protože můj dům je poměrně velký, a také si myslím, že za úklid lze skutečně účtovat příplatek. Srovnávám to s tím, že kdybych si najala uklízečku, možná bych to nedostala za cenu uvedenou v nabídce, kdyby stejnou práci dělal někdo externí. U mě to alespoň fungovalo a nemyslím si, že by to mělo vliv na rezervace. Jsem hostitelkou ve Finsku, bylo skvělé slyšet o tvé situaci.💞 Hodně štěstí a přidej ten poplatek za úklid.🤗 S pozdravem, Tuija
Přidej se ke konverzaci
Fórum pro hostitele z celého světa, kde můžou žádat o rady, sdílet tipy a rozvíjet své podnikání – vše na jednom místě.
Ahoj, jsem na Airbnb nový/nová.
Nedávno jsem viděla příspěvek týkající se změn pro děti do 12 let a toho, jak jsou uvedeny… Může mi někdo pomoct najít ten příspěvek? Děkuji.
Mohlo by to být tohle, co hledáš?!
Ahoj, provozuji 2 ubytování Airbnb v Angusu ve Skotsku. Hledám někoho, kdo by mi pomohl s některými úklidy, které sama nezvládnu. Může mi někdo doporučit místní uklízeče nebo třeba spoluhostitele, se kterými bychom si mohli navzájem pomáhat s úklidem? Děkuji, Rhona