Ahoj! Můžeš mi prosím poradit, jak můžu požádat o přidělení specializovaného správce účtu Airbnb, který mi pomůže se správou mých nabídek a poskytne mi podporu?
Optimalizace nabídky
Získej rady ohledně nastavení nabídky a ubytování, včetně fotek, popisů, vybavení, údržby a domácích pravidel.
Konverzace
Doporučujeme
Jsem Toby z Accry v Ghaně.
Rozhodně chci vylepšit svou nabídku a získat víc postřehů od zkušených hostitelů.
V tuto chvíli je mým největším zájmem maximalizovat počet rezervací a zajistit, aby moje nabídka vynikla, a zároveň abych hostům zajistil bezproblémový pobyt.
Klidně mi řekněte, co můžu udělat pro zlepšení své nabídky.
Tady je odkaz na nabídku: airbnb.com/h/edencourt
Ahoj, už několik let jsem hostitelem a v Tucsonu mám obvykle rušnou sezónu, když se ochladí. Letošní sezóna ale začala příšerně a nemám ŽÁDNÉ rezervace. Tak jsem si říkal, že se podělím o svou nabídku a požádám komunitu o zpětnou vazbu/nápady.
Odkaz na nemovitost je tady…
airbnb.com/h/tucson-adobe
Díky
Darryl
Ahoj, komunito,
Tohle je opravdu výzva. Kvůli tomuto problému se neustále obracím na podporu pro Superhostitele.
Když hledám město, ve kterém se moje nabídka nachází, zobrazí se pod ní sousední město.
Můj byt má licenci pro krátkodobé pronajímání až do roku 2027, ale web mi neumožňuje rezervovat byt na méně než 10 dní. Co mám dělat?
Ahoj, ,
Zkontroloval/a jsi ve svém nastavení, jestli tam není něco ohledně minimální délky pobytů? Tento článek vysvětluje, jak 👉️ Nastavit minimální a maximální počet nocí pro tvoji nabídku ubytování, což by ti mohlo pomoct.
Dejte nám vědět, jestli vám to pomohlo problém vyřešit, nebo jestli potřebujete poradit ještě něco dalšího!
Ahoj. Může mi někdo prosím pomoct? Host mi dal hodnocení 1 hvězdičku. (První hodnocení, které není 5 hvězdiček, ze 45 hodnocení.) V podstatě šlo o odvetu za nárok na náhradu škody. Airbnb ho neodstranilo… jen ho zamítlo bez udání důvodu. Může mi někdo prosím poradit, co s tím mám dělat? Chtěla bych, aby toto první hodnocení 1 hvězdičkou bylo odstraněno. Děkuji.
, aby Airbnb zvážilo odstranění hodnocení z důvodu odvety, je důležité prokázat, že se jednalo o přímou reakci na to, že jste hosta požádali o úhradu škody nebo ho za ni označili za odpovědného.
Podpora Airbnb analyzuje fakta a chronologii událostí. Proto doporučuji postupovat takto:
1. Uspořádejte chronologii událostí, shromážděte přesná data a časy: odjezdu hosta; podání žádosti o náhradu škody v rámci AirCover/Centra řešení problémů; zveřejnění hodnocení 1 hvězdičkou.
Je třeba podat odvolání a zdůraznit pojem „odvetné hodnocení“ (retaliatory review) a prokázat časovou posloupnost (žádost o odškodnění podaná před jeho hodnocením). To je a priori oficiální důvod ke zrušení podle pravidel.
Pokud však dostaneš druhé odmítnutí, je to složitější…
Přesně to se mi stalo: byla to sama poradkyně podpory, která mi řekla, abych požádala o odškodnění. Když jsem jí řekl, že bych raději počkal do konce hodnotícího období, abych se vyhnul pomstychtivému hodnocení, ujistila mě, že tato hodnocení budou odstraněna.
Trvá to už víc než měsíc, přestože žádám, aby si znovu poslechli telefonní záznam, který dokazuje, že jsem se jen řídila pokyny podpory. Jsem velmi naštvaná.
Přidej se ke konverzaci
Fórum pro hostitele z celého světa, kde můžou žádat o rady, sdílet tipy a rozvíjet své podnikání – vše na jednom místě.
Dobrý večer,
Právě jsem obdržela upozornění od Airbnb, protože jsem od hosta dostala hodnocení 3 hvězdičkami. A že jsem ve svém inzerátu možná uvedla nepravdivé informace.
To bych ráda okamžitě vyvrátila;
To se mi taky už stalo u hodnocení 4 hvězdičkami – „podívej se, co můžeš zlepšit“, a to i přesto, že 4 hvězdičky znamenají „velmi dobré“. Je to všechno automatizované.
Dobrý den, @Danielle402.
Souhlasím s @Emilie1 a ráda bych Vás informovala, že hostitelé, kteří mají hodnocení 4*, údajně „velmi dobré“, dostávají přesně stejný automatický e-mail. Také velmi odrazující!
Pokud bychom někdy měli pochybnosti, jediné hodnocení, které je pro Airbnb přijatelné, je 5*. Jakékoli nižší hodnocení vede k tomuto upozornění.
Ahoj všichni,
Doufám, že někdo z vás už něco podobného zažil a může mi poradit.
Nedávno, v srpnu, jsem koupil chalupu a krátce po převzetí vlastnictví jsem si vytvořil nabídku na Airbnb. Asi pět dní poté, co byla nabídka zveřejněna, jsem dostal oznámení o nadcházejícím odstranění s tím, že moje nemovitost je považována za duplicitní nabídku.
Ahoj, @Guillaume1214.
Umím si představit, jak jsi frustrovaný! Ještě jsem neslyšela o nabídce, u které bylo potvrzeno, že se nejedná o duplikát, která byla následně znovu zveřejněna a pak zase pozastavena!!
Označím několik komunitních manažerů, aby se podívali, jestli ti můžou s tvojí situací pomoct a alespoň zajistit, aby ji znovu prošetřil správný tým. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca
Doufám, že se to rychle vyřeší, Guillaume🤞
Joëlle
Jsem Toby z Accry v Ghaně.
Rozhodně chci vylepšit svou nabídku a získat víc postřehů od zkušených hostitelů.
V tuto chvíli je mým největším zájmem maximalizovat počet rezervací a zajistit, aby moje nabídka vynikla, a zároveň abych hostům zajistil bezproblémový pobyt.
Klidně mi řekněte, co můžu udělat pro zlepšení své nabídky.
Rád tě poznávám.
Možná by bylo nejlepší nezveřejňovat heslo k Wi-Fi ani snímek obrazovky Netflixu.
Ahoj, Toby,
Vypadá to hezky, ale působí to naaranžovaně a jako upravené umělou inteligencí. Omlouvám se, pokud se mýlím. Pár věcí – proč lidé nefotí s roztaženými závěsy, aby byl interiér zalitý světlem, a proč nevypnou televizi?
V popisu máš uvedeno 3 ložnice, 3,5 koupelny, ale v anotaci píšeš: 2 ložnice, 2,5 koupelny, a pak se ještě opakuješ. Zkrať to. Asi v polovině mě to začalo nudit a přestal jsem číst.