Jak poskytovat skvělou pohostinnost

Poděl se o osvědčené postupy k zajištění výjimečné pohostinnosti, včetně zasílání zpráv, zkušeností hostů a hodnocení.

Štítky fóra

Konverzace

Ben-Nasser
@Bennasser•Francie

Dobrý den všem 👋

Mám pocit, že dnes je čisté ubytování na dobrém místě, které odpovídá nabídce… téměř samozřejmostí.

Zdá se, že to, co skutečně dělá rozdíl, se stále častěji odehrává jinde:

komunikace, předvídavost, pohotovost, pozornost věnovaná cestovateli a způsob řešení nepředvídaných událostí.

Vyber reakci
Tuija
@Tuija2•Finsko

ii

Vyber reakci
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazílie

V Brazílii se stalo módou snažit se o dřívější ubytování a pozdější odjezd. Pokud to neumožníte, je to důvod pro hodnocení 3.

Vyber reakci
Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kalifornie

Mám nájemníka, který si vede nabíjecí kabel pro elektromobil skrz kuchyňské okno, aby si mohl nabíjet svou Teslu. Jak to můžu regulovat?

Vyber reakci
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albánie

Ahoj všichni! 👋

Jsem nový hostitel z Tirany v Albánii a rád bych se spojil se zkušenějšími hostiteli a získal od nich upřímnou zpětnou vazbu.

S hostitelstvím jsem začal asi před 45 dny a v současné době spravuji několik bytů v okolí Mezinárodního letiště v Tiraně. Apartmány jsou určeny hlavně pro krátkodobé pobyty, cestovatele využívající letiště, páry, rodiny a hosty navštěvující Albánii.

Vyber reakci
Julio
@juliocramirez•Mexico City, Mexiko

Jsou hosté, kteří si u mě rezervovali pobyt, a z nějakého důvodu, který je mimo mou kontrolu, nepřijedou nebo nevstoupí do ubytování. Problém je v tom, že píší recenze se zlým úmyslem a frustrací. Myslím, že pokud ubytování nevyužijí, neměli by psát hodnocení, protože to škodí hostitelům.

Vyber reakci
Juan Barros
@Juanbarros•Medellín, Kolumbie

Dobrý den, , v tomto případě můžete prostřednictvím podpory požádat Airbnb, aby toto hodnocení bylo odstraněno z důvodu nedodržení ustanovení pravidel.

S pozdravem

Juan

Vyber reakci

Přidej se ke konverzaci

Fórum pro hostitele z celého světa, kde můžou žádat o rady, sdílet tipy a rozvíjet své podnikání – vše na jednom místě.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Francie

Dobrý den všem v komunitě,

Jsem Superhostitelem od roku 2013 a nyní čelím absurdní situaci se zákaznickou podporou.

Skutečnosti: Po předčasném odjezdu cestovatelky (Veroniky) ve středu 30. září (za 3 neobsazené noci) provedla zákaznická podpora vrácení peněz ve výši 300 €.

Vyber reakci
Helen
@Helsi247•Bristol, Spojené království

Souhlasil/a jsi s tím, že host může odjet dřív a změnit si termín tak, aby měl nárok na vrácení peněz mimo rámec tvých storno podmínek?

Pokud ano, pak máte pravdu, termíny měly být uvolněny.

Proč se host rozhodl odjet dříve?

Vyber reakci
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•Španělsko

Dobrý den, dočasně jsem skryl/a svůj inzerát, ale teď, když jsem ho znovu aktivoval/a, nemohu zobrazit historii rezervací. V sekci DNES se už nezobrazuje možnost VŠECHNY MÉ REZERVACE. Jak to mohu vyřešit?

S pozdravem

Vyber reakci
Federico
@Federico1439•Řím, Itálie

Jsem zkušený spoluhostitel s prokázanými zkušenostmi v oblasti řízení ubytovacích služeb a péče o hosty. Nabízím vám svou pomoc při provozním řízení vašich bytů, zejména pokud jde o:

• Osobní check-in a uvítání: uvítání, předání klíčů a podrobné vysvětlení ohledně domu a čtvrti

• Odjezd a kontrola: Vyřizování odjezdů, kontrola stavu nemovitosti a jejího vybavení před úklidem.

• Flexibilita a dostupnost: Řešení zpoždění hostů a podpora v případě jakýchkoli naléhavých situací během pobytu.

• Komunikace s úklidovým týmem: rychlá koordinace, aby bylo zajištěno, že objekt bude mezi jednotlivými hosty vždy bezvadný.

Působím v Římě (ideálně v centru Říma)

Vyber reakci