poplatky Airbnb
Rozvíjej své hostitelské podnikání
Prober způsoby, jak rozšířit své podnikání, včetně správy kalendáře, sezónnosti, dodržování předpisů a spoluhostitelství.
Konverzace
poplatky Airbnb
Ahoj, komunito Airbnb,
Vlastním skvělou jednotku pro krátkodobé pronajímání v Seattlu ve státě Washington s krásným nábytkem a kuchyňským vybavením. Za pohodlí a vybavení, které hostům nabízím, mám hodnocení 4,9 hvězdičky. Z důvodu jiných životních událostí jsem se rozhodl/a ukončit krátkodobé pronajímání a chci prodat nábytek. Pokud jste nový hostitel, který si chce zařídit své Airbnb, můžete získat kvalitní nábytek za dobrou cenu.
Ozvěte se mi.
Zdravím všechny
Žiji v Argentině a příjmy dostávám na účet v argentinských peso. S tím jsem nikdy neměl problémy, až doteď.
Dostala jsem část platby, ale ne celou platbu za pobyt.
Je rezervace na víc než 28 nocí?
Přidej se ke konverzaci
Fórum pro hostitele z celého světa, kde můžou žádat o rady, sdílet tipy a rozvíjet své podnikání – vše na jednom místě.
Snažím se zjistit, jak Airbnb počítá poplatek za úklid. 14 Dobrých cen. Je to všechno o porovnání krátkodobých pobytů s dlouhodobějšími pobyty.
K nabídce můžeš přidat 2 poplatky za úklid, jeden pro krátkodobé pobyty (maximálně 2 noci) a jeden pro delší pobyty.
Poplatek za úklid musí zahrnovat také hostitelský poplatek ve výši 15,5 %.
Dobrý den, v současné době jsem soukromý hostitel a odteď mám číslo SIRET. Chci si aktualizovat profil a přejít na profesionálního hostitele. Aktivoval jsem funkci v části „Nástroje pro profesionální hostitele“. Nic se neděje, nezobrazuje se mi nabídka „Informace o firmě“.
Jak mám postupovat? Děkuji za Vaši pomoc.
Dobrý den všem,
Hledám pomoc hostitelů, kteří se již s tímto typem situace setkali, protože po více než měsíci a asi 15 kontaktech s Airbnb jsem stále v patové situaci.
Před tímto incidentem měla moje nabídka hodnocení 5/5 a já jsem měl jen hodnocení 5 hvězdiček.