Rozvíjej své hostitelské podnikání

Prober způsoby, jak rozšířit své podnikání, včetně správy kalendáře, sezónnosti, dodržování předpisů a spoluhostitelství.

Štítky fóra

Konverzace

Murielle
@Emceee•Francie

poplatky Airbnb

Vyber reakci
Murielle
@Emceee•Francie

poplatky Airbnb

Vyber reakci
Tina
@Tina13965•Spojené státy

Ahoj, komunito Airbnb,

Vlastním skvělou jednotku pro krátkodobé pronajímání v Seattlu ve státě Washington s krásným nábytkem a kuchyňským vybavením. Za pohodlí a vybavení, které hostům nabízím, mám hodnocení 4,9 hvězdičky. Z důvodu jiných životních událostí jsem se rozhodl/a ukončit krátkodobé pronajímání a chci prodat nábytek. Pokud jste nový hostitel, který si chce zařídit své Airbnb, můžete získat kvalitní nábytek za dobrou cenu.

Ozvěte se mi.

Vyber reakci
Florencia
@Florencia234•Buenos Aires, Argentina

Zdravím všechny

Žiji v Argentině a příjmy dostávám na účet v argentinských peso. S tím jsem nikdy neměl problémy, až doteď.

Dostala jsem část platby, ale ne celou platbu za pobyt.

Vyber reakci
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Je rezervace na víc než 28 nocí?

Vyber reakci

Přidej se ke konverzaci

Fórum pro hostitele z celého světa, kde můžou žádat o rady, sdílet tipy a rozvíjet své podnikání – vše na jednom místě.

Mark
@Mark1322•Jewett, Texas

Snažím se zjistit, jak Airbnb počítá poplatek za úklid. 14 Dobrých cen. Je to všechno o porovnání krátkodobých pobytů s dlouhodobějšími pobyty.

Vyber reakci
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

K nabídce můžeš přidat 2 poplatky za úklid, jeden pro krátkodobé pobyty (maximálně 2 noci) a jeden pro delší pobyty.

Poplatek za úklid musí zahrnovat také hostitelský poplatek ve výši 15,5 %.

Vyber reakci
Lenaick
@Lénaïck•Francie

Dobrý den, v současné době jsem soukromý hostitel a odteď mám číslo SIRET. Chci si aktualizovat profil a přejít na profesionálního hostitele. Aktivoval jsem funkci v části „Nástroje pro profesionální hostitele“. Nic se neděje, nezobrazuje se mi nabídka „Informace o firmě“.

Jak mám postupovat? Děkuji za Vaši pomoc.

Vyber reakci
Ilhan
@IlhanGok•Cornimont, Francie

Dobrý den všem,

Hledám pomoc hostitelů, kteří se již s tímto typem situace setkali, protože po více než měsíci a asi 15 kontaktech s Airbnb jsem stále v patové situaci.

Před tímto incidentem měla moje nabídka hodnocení 5/5 a já jsem měl jen hodnocení 5 hvězdiček.

Vyber reakci